Uittreksel uit het huwelijksregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 10, 11 december 1845, voltrekking van het huwelijk van Albert Gerhard Mulder en Maria Hagedoorn.

Bruidegom

Albert Gerhard Mulder, oud 30 jaar, van beroep bakker, woonachtig te Ootmarssum
meerderjarige zoon van Teunis Mulder, overleden, voorheen van beroep logementhouder
en van Anna Geertrui Landwerds, overleden

Bruid

Maria Hagedoorn, oud 20 jaar, woonachtig te Ootmarssum
minderjarige dochter van Abraham Hagedoorn, van beroep rietmaker en Geertruida Wolfer, beide woonachtig te Ootmarssum

Getuigen

Eerste getuige: Bernardus Steggink, oud 64 jaar, van beroep metselaar, woonachtig te Ootmarssum

Tweede getuige: Gerhardus Tenniglo, oud 44 jaar, van beroep wieldraaijer, woonachtig te Ootmarssum

Derde getuige: Hendrik Casper Averes, oud 40 jaar, van beroep fabrikant, woonachtig te Ootmarssum

Vierde getuige: Fredrik Santman, oud 28 jaar, van beroep wijnkooper, woonachtig te Ootmarssum

Huwelijksakte van Albert Gerhard Mulder en Maria Hagedoorn

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2019-11-15 05:56:35