Uittreksel uit het huwelijksregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 4, 30 juni 1848, voltrekking van het huwelijk van Lambertus Sleiderink en Geertruij Splinterink.

Bruidegom

Lambertus Sleiderink, oud 33 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarssum
meerderjarige zoon van Gerrit Sleiderink, overleden
en van Euphemia Velthuis, woonachtig te Ootmarssum

Bruid

Geertruij Splinterink, oud 24 jaar, woonachtig te Denekamp
meerderjarige dochter van Jan Splinterink, overleden
en van Janna van Loo, overleden

Getuigen

Eerste getuige: Hendrik Bertelink, oud 57 jaar, van beroep timmerman, woonachtig te Ootmarssum

Tweede getuige: Gradus Ossenvoort, oud 44 jaar, van beroep arbeider, woonachtig te Ootmarssum

Derde getuige: Andries Feltkamp, oud 37 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Ootmarssum, zwager van de bruidegom

Vierde getuige: Jan Hulsink, oud 36 jaar, van beroep houtdraaijer, woonachtig te Ootmarssum

de bruid kon niet schrijven.

Huwelijksakte van Lambertus Sleiderink en Geertruij Splinterink

2019-08-14 02:35:54