Uittreksel uit het huwelijksregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 3, 19 juni 1851, voltrekking van het huwelijk van Johan Nicolaas Bierhoff en Gerritdiena Kuiper.

Bruidegom

Johan Nicolaas Bierhoff, oud 45 jaar, van beroep zadelmaker, woonachtig te Ootmarssum
meerderjarige zoon van Johan Diedrik Bierhof, overleden
en van Anna Christina Mann, overleden

Bruid

Gerritdiena Kuiper, oud 29 jaar, van beroep dienstmeid, woonachtig te Ambt Almelo
meerderjarige dochter van Albert Kuiper en Maria Schipper, beide woonachtig te Stad Almelo

Getuigen

Eerste getuige: Hendrik Kip, oud 41 jaar, van beroep koperslager, woonachtig te Ootmarssum

Tweede getuige: Simon Joseph Brons, oud 41 jaar, van beroep winkelier, woonachtig te Ootmarssum

Derde getuige: Gerrit Sluiter, oud 36 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarssum

Vierde getuige: Hendrikus Bernardus Ruepert, oud 32 jaar, van beroep smid, woonachtig te Ootmarssum

de moeder van de bruid kon niet schrijven.

Huwelijksakte van Johan Nicolaas Bierhoff en Gerritdiena Kuiper

2019-08-14 02:37:21