Uittreksel uit het huwelijksregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 1, 13 januari 1853, voltrekking van het huwelijk van Johannes Besling en Wilhelmina Alink.

Bruidegom

Johannes Besling, oud 30 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarssum
weduwnaar van Gezina Meijer
meerderjarige zoon van Hermannus Besling, van beroep wever en Judith van der Voogd, beide woonachtig te Ootmarssum

Bruid

Wilhelmina Alink, oud 23 jaar, van beroep weefster, woonachtig te Oldenzaal
meerderjarige dochter van Jan Alink, overleden
en van Euphemia Catharina Peterink, overleden

Getuigen

Eerste getuige: Jan van Benthem, oud 56 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarssum

Tweede getuige: Gerrit Jan Huls, oud 46 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Ootmarssum

Derde getuige: Steven Roetenberg, oud 32 jaar, van beroep tapper, woonachtig te Ootmarssum

Vierde getuige: Johannes Vastert, oud 28 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarssum

vader bruid ook Johannes Alink: moeder bruid ook Euphemia Peterink

Huwelijksakte van Johannes Besling en Wilhelmina Alink

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2019-11-14 05:20:56