Uittreksel uit het huwelijksregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 1, 15 februari 1887, voltrekking van het huwelijk van Bernardus Joannes Kamphuis en Maria Kamphuis.

Bruidegom

Bernardus Joannes Kamphuis, oud 35 jaar, van beroep houtdraaijer, woonachtig te Tubbergen
meerderjarige zoon van Gerhardus Johannes Kamphuis, overleden
en van Joanna Westerhof, woonachtig te Tubbergen

Bruid

Maria Kamphuis, oud 41 jaar, woonachtig te Ootmarsum
weduwe van Hendrikus Brand
meerderjarige dochter van Albertus Joannes Kamphuis, overleden
en van Hermina Kempers, overleden

Getuigen

Eerste getuige: Lambertus Scholten, oud 55 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarsum

Tweede getuige: Johan Albert Morits Rockland, oud 51 jaar, van beroep gepensioneerd militair, woonachtig te Ootmarsum, zwager van de bruidegom

Derde getuige: Hendrikus Veldscholten, oud 37 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Ootmarsum

Vierde getuige: Jan Veldboer, oud 33 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarsum

de bruid alsmede de eerste getuige konden niet schrijven.

Huwelijksakte van Bernardus Joannes Kamphuis en Maria Kamphuis

2019-08-14 02:58:30