Uittreksel uit het huwelijksregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 26, 3 november 1814, voltrekking van het huwelijk van Gerardus Joannes Beumers en Joanna Rondhuis.

Bruidegom

Gerardus Joannes Beumers, oud 39 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te dorp Denekamp
meerderjarige zoon van Berend Beumers, overleden, voorheen van beroep landbouwer
en van Diene Vortman, overleden

Bruid

Joanna Rondhuis, oud 29 jaar, van beroep dienstmeid, woonachtig te dorp Denekamp
meerderjarige dochter van Lambert Rondthuis, overleden, voorheen van beroep smid
en van Margaretha Grötken, overleden

Getuigen

Eerste getuige: Jan Hendrik Heespelink, oud 63 jaar, van beroep tapper, woonachtig te Ootmarssum

Tweede getuige: Lambertus Kok, oud 28 jaar, van beroep smid, woonachtig te Ootmarssum

Derde getuige: Berend Berends, oud 59 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Ootmarssum

Vierde getuige: Hendrik Oosterwijk, oud 30 jaar, van beroep winkelier, woonachtig te Ootmarssum

de bruidegom kon niet schrijven.

Huwelijksakte van Gerardus Joannes Beumers en Joanna Rondhuis

2019-08-14 02:17:59