Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 30, 4 oktober 1820. Aangifte van het overlijden van
Euphemia Johanna van Kersbergen op 74‑jarige leeftijd.

Everhardus Alink, oud 50 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Stad Ootmarssum

Hendrikus van Benthem, oud 40 jaar, van beroep wever, woonachtig te Stad Ootmarssum

Aangever heeft op 4 oktober 1820 verklaard dat:
Euphemia Johanna van Kersbergen, oud 74 jaar, woonachtig te Ootmarssum, geboren te Amsterdam
weduwe van Caspar Hendrik Tiggelaar
dochter van Johannes van Kersbergen, overleden, voorheen van beroep wijnkoper
en van Hendrika Workeler, overleden
is overleden op 74‑jarige leeftijd op 2 oktober 1820 om 10:00 uur te Ootmarssum (huis 154).

Opmerking

de tweede getuige kon niet schrijven.

Overlijdensakte van Euphemia Johanna van Kersbergen

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2019-11-15 05:56:59