Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 36, 21 december 1820 , aangifte van het overlijden van
Gezina Wissink op 45‑jarige leeftijd.

Lambert Jan Waarnink, oud 63 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Stad Ootmarssum

Jannes Keupink, oud 40 jaar, van beroep wever, woonachtig te Stad Ootmarssum

Aangever heeft op 21 december 1820 verklaard dat:
Gezina Wissink, oud 45 jaar, van beroep spinster, woonachtig te Ootmarssum, geboren te Ootmarssum, ongehuwd
dochter van Gerrit Wissink, overleden, voorheen van beroep wever
en van Maria Alberink, overleden
is overleden op 45‑jarige leeftijd op 19 december 1820 om 3:00 uur te Ootmarssum (huis 66).

Opmerking

de tweede getuige kon niet schrijven.

Overlijdensakte van Gezina Wissink

2019-08-14 04:06:39