Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 70, 8 juni 1812 , aangifte van het overlijden van
Christina ten Dam op 75‑jarige leeftijd.

Hermen Jan Laarhuis, oud 43 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Lattrop

Gerrit Jan Mensink, oud 41 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Tilligte

Aangever heeft op 8 juni 1812 verklaard dat:
Christina ten Dam, oud 75 jaar, van beroep naaister, woonachtig te Tilligte, ongehuwd

is overleden op 75‑jarige leeftijd op 5 juni 1812 om 20:00 uur te Tilligte (huis 73).

De namen van de ouders van de overledene zijn onbekend.

Overlijdensakte van Christina ten Dam

2019-08-14 03:23:51