Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 21, 7 juni 1830 , aangifte van het overlijden van
Hermanna Ossenvoort op 5‑jarige leeftijd.

Egbert Raatgerink, oud 50 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarssum

Albert Hanste, oud 33 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarssum

Aangever heeft op 7 juni 1830 verklaard dat:
Hermanna Ossenvoort, oud 5 jaar, woonachtig te Ootmarssum, geboren te Ootmarssum
dochter van Antoni Ossenvoort, van beroep wever
en van Elisabeth Lammers
is overleden op 5‑jarige leeftijd op 6 juni 1830 om 5:00 uur te Ootmarssum (huis 185).

Opmerking

getuigen zijn buren van de overledene

Overlijdensakte van Hermanna Ossenvoort

2019-08-14 04:17:14