Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 43, 6 december 1830 , aangifte van het overlijden van
Louise Bernardina Wientjes op 2‑jarige leeftijd.

Gerrit Evers, oud 64 jaar, van beroep winkelier, woonachtig te Ootmarssum

Abraham Hagedoorn, oud 30 jaar, van beroep rietmaker, woonachtig te Ootmarssum

Aangever heeft op 6 december 1830 verklaard dat:
Louise Bernardina Wientjes, oud 2 jaar, woonachtig te Ootmarssum, geboren te Saarbeck (Pruissen)
dochter van Johannes Egidius Wientjes, van beroep blaauwverver
en van Bernardina Grooten, overleden
is overleden op 2‑jarige leeftijd op 4 december 1830 om 8:00 uur te Ootmarssum (huis 38).

Opmerking

getuigen zijn buren van de overledene

Overlijdensakte van Louise Bernardina Wientjes

2019-08-14 04:18:06