Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 3, 12 maart 1833. Aangifte van het overlijden van
Antoni Vosding van Beverforde op 76‑jarige leeftijd.

Willem Berends, oud 50 jaar, van beroep logementhouder, woonachtig te Ootmarssum

Hendrik Engels, oud 39 jaar, van beroep grondeigenaar, woonachtig te Ootmarssum

Aangever heeft op 12 maart 1833 verklaard dat:
Antoni Vosding van Beverforde, oud 76 jaar, van beroep grondeigenaar, woonachtig te Ootmarssum, geboren te Ootmarssum, ongehuwd
zoon van Hermannus van Beverforde, overleden, voorheen van beroep grondeigenaar
en van Antonetta ten Cate, overleden
is overleden op 76‑jarige leeftijd op 11 maart 1833 om 12:30 uur te Ootmarssum (huis 32).

Overlijdensakte van Antoni Vosding van Beverforde

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

2020-06-02 10:12:04