Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 16, 24 juni 1835 , aangifte van het overlijden van
Geertruij Scholten op 67‑jarige leeftijd.

Gerrit Herman Niemeijer, oud 36 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarssum

Gerardus Plegt, oud 25 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarssum

Aangever heeft op 24 juni 1835 verklaard dat:
Geertruij Scholten, oud 67 jaar, van beroep arbeidersche, woonachtig te Ootmarssum, geboren te gemeente Denekamp, ongehuwd
dochter van Lambert Scholten, overleden
en van Zuzanna Kamphuis, overleden
is overleden op 67‑jarige leeftijd op 23 juni 1835 om 13:00 uur te Ootmarssum (huis 145).

Overlijdensakte van Geertruij Scholten

2019-08-14 04:24:26