Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 2, 8 januari 1836 , aangifte van het overlijden van
Anna Theodora van Ingels op 75‑jarige leeftijd.

Borghard Wolterink, oud 60 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarssum

Hendrik Caspar Averes, oud 30 jaar, woonachtig te Ootmarssum

Aangever heeft op 8 januari 1836 verklaard dat:
Anna Theodora van Ingels, oud 75 jaar, woonachtig te Ootmarssum, geboren te Ootmarssum
weduwe van Antonij Berends
dochter van Everhardus Bernardus van Ingels, overleden
en van Aleida Stolte, overleden
is overleden op 75‑jarige leeftijd op 7 januari 1836 om 6:00 uur te Ootmarssum (huis 83).

Overlijdensakte van Anna Theodora van Ingels

2019-08-14 04:25:07