Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 50, 26 december 1836. Aangifte van het overlijden van
Hermannus van Benthem op 63‑jarige leeftijd.

Gerrit Steggink, oud 59 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarssum

Fredrik Fuller, oud 51 jaar, van beroep veldwachter, woonachtig te Ootmarssum

Aangever heeft op 26 december 1836 verklaard dat:
Hermannus van Benthem, oud 63 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarssum, geboren te Ootmarssum
echtgenoot van Engele Essink
zoon van Berend van Benthem, overleden, voorheen van beroep wever
en van Maria Leurs, overleden
is overleden op 63‑jarige leeftijd op 24 december 1836 om 19:00 uur te Ootmarssum (huis 240).

Overlijdensakte van Hermannus van Benthem

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2019-11-22 02:04:18