Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 5, 8 februari 1837 , aangifte van het overlijden van
Hendrika Berghuis op 42‑jarige leeftijd.

Willem Reinders, oud 61 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarssum

Hendrikus ten Oever, oud 36 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Ootmarssum

Aangever heeft op 8 februari 1837 verklaard dat:
Hendrika Berghuis, oud 42 jaar, woonachtig te Ootmarssum, geboren te Ootmarssum, ongehuwd
dochter van Jan Berghuis, overleden, voorheen van beroep wever
en van Aleida Keizer, overleden
is overleden op 42‑jarige leeftijd op 7 februari 1837 om 13:00 uur te Ootmarssum (huis 155).

Overlijdensakte van Hendrika Berghuis

2019-08-14 04:27:19