Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 30, 9 december 1837. Aangifte van het overlijden van
Geertruida Maseland op 54‑jarige leeftijd.

Daniel Fuller, oud 43 jaar, van beroep kleermaker, woonachtig te Ootmarssum

Antoni Jan Kip, oud 28 jaar, van beroep kastelein, woonachtig te Ootmarssum

Aangever heeft op 9 december 1837 verklaard dat:
Geertruida Maseland, oud 54 jaar, woonachtig te Ootmarssum, geboren te Enschede
echtgenote van Hermannus van Benthem
dochter van Jan Maseland, overleden, voorheen van beroep smit
en van Hendrika ter Aa, overleden
is overleden op 54‑jarige leeftijd op 8 december 1837 om 24:00 uur te Ootmarssum (huis 108).

Overlijdensakte van Geertruida Maseland

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

2020-06-02 10:58:47