Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 1, 21 januari 1839 , aangifte van het overlijden van
Jan Sneijers op 67‑jarige leeftijd.

Jannes Brand, oud 83 jaar, van beroep wieldraaijer, woonachtig te Ootmarssum

Hermen Hendrik ter Horst, oud 48 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Ootmarssum

Aangever heeft op 21 januari 1839 verklaard dat:
Jan Sneijers, oud 67 jaar, woonachtig te Ootmarssum, geboren te Oldenzaal, ongehuwd
zoon van Anna Sneijers, overleden
is overleden op 67‑jarige leeftijd op 20 januari 1839 om 20:00 uur te Ootmarssum (huis 202).

De naam van de vader van de overledene is onbekend.

Overlijdensakte van Jan Sneijers

2019-08-14 04:30:22