Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 13, 20 april 1843 , aangifte van het overlijden van
Jacob Nieterau op 87‑jarige leeftijd.

Johan Nicolaas Möllenkamp, oud 46 jaar, van beroep kleermaker, woonachtig te Ootmarssum

Johannes Weustink, oud 27 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarssum

Aangever heeft op 20 april 1843 verklaard dat:
Jacob Nieterau, oud 87 jaar, van beroep arbeider, woonachtig te Ootmarssum, geboren te Meintz Dld
weduwnaar van Zwaantje Kienhuis
zoon van Johannes Nieterau, overleden, voorheen van beroep landbouwer

is overleden op 87‑jarige leeftijd op 19 april 1843 om 7:00 uur te Ootmarssum (huis 145).

De naam van de moeder van de overledene is onbekend.

Overlijdensakte van Jacob Nieterau

2019-08-14 04:37:08