Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 31, 25 juni 1847. Aangifte van het overlijden van
Hermannus van Benthem op 68‑jarige leeftijd.

Jan Ossenvoort, oud 31 jaar, van beroep kleermaker, woonachtig te Ootmarssum

Meijer de Vries, oud 31 jaar, van beroep slagter, woonachtig te Ootmarssum

Aangever heeft op 25 juni 1847 verklaard dat:
Hermannus van Benthem, oud 68 jaar, van beroep winkelier, woonachtig te Ootmarssum, geboren te Ootmarssum
weduwnaar van Geertruida Maseland
zoon van Jan van Benthem, overleden
en van Johanna Moekotte, overleden
is overleden op 68‑jarige leeftijd op 24 juni 1847 om 22:00 uur te Ootmarssum (huis 108).

Overlijdensakte van Hermannus van Benthem

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

2020-06-01 03:13:09