Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 39, 20 augustus 1847. Aangifte van het overlijden van
Gesina Slijk op 87‑jarige leeftijd.

Johannes Kornelis van Ferneij, oud 57 jaar, van beroep regter des Kantons Ootmarssum, woonachtig te Ootmarssum

Johannes Gerhardus van Kersbergen, oud 52 jaar, van beroep medicijne doctor, woonachtig te Ootmarssum

Aangever heeft op 20 augustus 1847 verklaard dat:
Gesina Slijk, oud 87 jaar, woonachtig te Ootmarssum, geboren te Ootmarssum
weduwe van Louis Victor
dochter van Bernardus Slijk, overleden
en van Anna Kamphuis, overleden
is overleden op 87‑jarige leeftijd op 19 augustus 1847 om 21:00 uur te Ootmarssum (huis 100).

Overlijdensakte van Gesina Slijk

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

2020-06-01 03:28:35