Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 18, 25 februari 1813 , aangifte van het overlijden van
Geertruij Liet op 25‑jarige leeftijd.

Jan Georg Borgerd, oud 28 jaar, van beroep castelein, woonachtig te dorp Denekamp

Jan Blankenouw, oud 35 jaar, van beroep timmerman, woonachtig te dorp Denekamp

Aangever heeft op 25 februari 1813 verklaard dat:
Geertruij Liet, oud 25 jaar, van beroep naaister, woonachtig te dorp Denekamp, ongehuwd
dochter van Arnold Liet, overleden
en van Fenne Imhorst, overleden
is overleden op 25‑jarige leeftijd op 24 februari 1813 om 12:00 uur te dorp Denekamp (huis 45).

Opmerking

overleden ten huize van har moeij Geertruij Hilgenhorst.

Overlijdensakte van Geertruij Liet

2019-08-14 03:27:44