Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 51, 6 juli 1848 , aangifte van het overlijden van
Carolina Bonke op 64‑jarige leeftijd.

Jan Hendrik ten Bokum, oud 54 jaar, van beroep winkelier, woonachtig te Ootmarssum

Hendrikus Johannink, oud 37 jaar, van beroep smid, woonachtig te Ootmarssum

Aangever heeft op 6 juli 1848 verklaard dat:
Carolina Bonke, oud 64 jaar, woonachtig te Ootmarssum, geboren te Lage (Bentheim)
weduwe van Lodewijk Wilmes
dochter van Gerrit Bonke, overleden

is overleden op 64‑jarige leeftijd op 6 juli 1848 om 1:00 uur te Ootmarssum (huis 19).

Opmerking

moeder niet bekend

De naam van de moeder van de overledene is onbekend.

Overlijdensakte van Carolina Bonke

2019-08-14 04:52:14