Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 57, 1 augustus 1848 , aangifte van het overlijden van
Johanna ter Brugge op 17‑jarige leeftijd.

Jan Vos, oud 61 jaar, van beroep metselaar, woonachtig te Ootmarssum

Fredrik Flierman, oud 46 jaar, van beroep winkelier, woonachtig te Ootmarssum

Aangever heeft op 1 augustus 1848 verklaard dat:
Johanna ter Brugge, oud 17 jaar, woonachtig te Ootmarssum, geboren te Ootmarssum
dochter van Bernard ter Brugge, overleden
en van Johanna Oosterwijk, overleden
is overleden op 17‑jarige leeftijd op 31 juli 1848 om 21:00 uur te Ootmarssum (huis 50).

Overlijdensakte van Johanna ter Brugge

2019-08-14 04:52:28