Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 8, 11 februari 1851 , aangifte van het overlijden van
Johannes Antonius Weustink op 32‑jarige leeftijd.

Hendrikus Sleiderink, oud 38 jaar, van beroep klompmaker, woonachtig te Ootmarsum

Hendrikus Schurink, oud 38 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 11 februari 1851 verklaard dat:
Johannes Antonius Weustink, oud 32 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum, ongehuwd
zoon van Jannes Weustink, overleden
en van Berendina Rutgerink, overleden
is overleden op 32‑jarige leeftijd op 10 februari 1851 om 1:00 uur te Ootmarssum.

Opmerking

huisnummer 118