Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 9, 4 maart 1853 , aangifte van het overlijden van
Maria Rikhof op 64‑jarige leeftijd.

Bernardus Nieterau, oud 61 jaar, van beroep arbeider, woonachtig te Ootmarssum

Jan Willem Wesselink, oud 44 jaar, van beroep timmerman, woonachtig te Ootmarssum

Aangever heeft op 4 maart 1853 verklaard dat:
Maria Rikhof, oud 64 jaar, woonachtig te Ootmarssum, geboren te Kllein Agelo, gemeente Denekamp, ongehuwd
dochter van Jacobus Rikhof, overleden
en van Aaltjen Heuver, overleden
is overleden op 64‑jarige leeftijd op 3 maart 1853 om 12:00 uur te Ootmarssum.

Opmerking

huisnummer 152; 1e getuige kon niet schrijven