Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 35, 4 augustus 1855. Aangifte van het overlijden van
Hendrikus Teusse op 73‑jarige leeftijd.

Herman Levert Veer, oud 52 jaar, van beroep bakker, woonachtig te Ootmarsum

Hendrik Kip, oud 45 jaar, van beroep koperslager, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 4 augustus 1855 verklaard dat:
Hendrikus Teusse, oud 73 jaar, van beroep wijnkooper, woonachtig te Ootmarsum
echtgenoot van Johanna Berendina Engbers
zoon van Adolphus Teusse, overleden
en van Aleida Peze, overleden
is overleden op 73‑jarige leeftijd op 3 augustus 1855 om 5:00 uur te Ootmarsum (huis 111).

Overlijdensakte van Hendrikus Teusse

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

2020-05-29 01:52:09