Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 47, 1 november 1855 , aangifte van het overlijden van
Maria van Benthem op 39‑jarige leeftijd.

Willem van Weerssel, oud 57 jaar, van beroep organist, woonachtig te Ootmarsum

Hendrikus Westerhof, oud 32 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 1 november 1855 verklaard dat:
Maria van Benthem, oud 39 jaar, van beroep naaister, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum, ongehuwd
dochter van Hermannus van Benthem, overleden
en van Engelina Christina Essink, overleden
is overleden op 39‑jarige leeftijd op 30 oktober 1855 om 5:00 uur te Ootmarsum (huis 79).

Overlijdensakte van Maria van Benthem

2019-08-14 05:10:20