Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 50, 4 december 1855. Aangifte van het overlijden van
Elisabeth Elferink op 68‑jarige leeftijd.

Johannes Rudolphus Weustink, oud 48 jaar, van beroep tuinier, woonachtig te Ootmarsum

Gerrit Jan Morshuis, oud 40 jaar, van beroep tapper, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 4 december 1855 verklaard dat:
Elisabeth Elferink, oud 68 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum
weduwe van Gerrit ter Horst
dochter van Gerrit Elferink, overleden
en van Hermina Holtwijk, overleden
is overleden op 68‑jarige leeftijd op 3 december 1855 om 4:00 uur te Ootmarsum (huis 231).

Overlijdensakte van Elisabeth Elferink

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2020-04-04 02:28:18