Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 66, 28 juli 1813 , aangifte van het overlijden van
Hendrika Reerink op 48‑jarige leeftijd.

Evert Tijscholten, oud 35 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Lattrop

Hermannus Scholten, oud 31 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Lattrop

Aangever heeft op 28 juli 1813 verklaard dat:
Hendrika Reerink, oud 48 jaar, van beroep spinster, woonachtig te Lattrop, ongehuwd
dochter van Jan Rerink, overleden
en van Maria Maseland, overleden
is overleden op 48‑jarige leeftijd op 28 juli 1813 om 4:00 uur te Lattrop (huis 43).

Opmerking

overleden ten huize van haar broer Jan Rerink.

Overlijdensakte van Hendrika Reerink

2019-08-14 03:29:35