Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 14, 5 maart 1858 , aangifte van het overlijden van
Euphemia Munnink op 59‑jarige leeftijd.

Hendrikus Duisink, oud 58 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarsum

Hermannus Geerdink, oud 30 jaar, van beroep klompenmaker, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 5 maart 1858 verklaard dat:
Euphemia Munnink, oud 59 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Tubbergen
echtgenote van Bernardus Braakhuis
dochter van Gerrit Jan Munnink, overleden
en van Euphemia Hesselink, overleden
is overleden op 59‑jarige leeftijd op 4 maart 1858 om 8:00 uur te Ootmarsum (huis 159).

Overlijdensakte van Euphemia Munnink

2019-08-14 05:20:01