Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 28, 20 april 1858 , aangifte van het overlijden van
Fredrika Noordhuis op 41‑jarige leeftijd.

Albert Gerhard Mulder, oud 41 jaar, van beroep bakker, woonachtig te Ootmarsum

Jannes van de Walle, oud 28 jaar, van beroep veldwachter, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 20 april 1858 verklaard dat:
Fredrika Noordhuis, oud 41 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum
echtgenote van Jan Harm Horst
dochter van Gerrit Noordhuis, van beroep wever
en van Wilhelmina ten Voorde, overleden
is overleden op 41‑jarige leeftijd op 19 april 1858 om 23:00 uur te Ootmarsum (huis 126).

Overlijdensakte van Fredrika Noordhuis

2019-08-14 05:20:36