Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 8, 8 maart 1859. Aangifte van het overlijden van
Johanna Wiecherink op 60‑jarige leeftijd.

Jan Hulsink, oud 48 jaar, van beroep houtdraaijer, woonachtig te Ootmarsum

Gerhardus Moekotte, oud 41 jaar, van beroep winkelier, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 8 maart 1859 verklaard dat:
Johanna Wiecherink, oud 60 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Denekamp, ongehuwd
dochter van Jan Harmen Wiecherink, overleden
en van Geertruijda Nijhuis, overleden
is overleden op 60‑jarige leeftijd op 7 maart 1859 om 4:30 uur te Ootmarsum (huis 56).

Overlijdensakte van Johanna Wiecherink

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2019-11-22 00:56:55