Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 77, 26 augustus 1813 , aangifte van het overlijden van
Hendrika Maseland op 60‑jarige leeftijd.

Gerrit Welleveld, oud 55 jaar, van beroep wagenmaker, woonachtig te dorp Denekamp

Jannes Rikhof, oud 28 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te dorp Denekamp

Aangever heeft op 26 augustus 1813 verklaard dat:
Hendrika Maseland, oud 60 jaar, van beroep spinster, woonachtig te dorp Denekamp, ongehuwd
dochter van Lambert Maseland, overleden
en van Zusanna Maseland, overleden
is overleden op 60‑jarige leeftijd op 25 augustus 1813 om 10:00 uur te dorp Denekamp (huis 36).

Overlijdensakte van Hendrika Maseland

2019-08-14 03:30:02