Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 25, 2 juli 1860 , aangifte van het overlijden van
Johannes Wilmes op 74‑jarige leeftijd.

Jan Hendrik ten Bokum, oud 65 jaar, van beroep winkelier, woonachtig te Ootmarsum

Hendrikus Johannink, oud 49 jaar, van beroep smid, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 2 juli 1860 verklaard dat:
Johannes Wilmes, oud 74 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum, ongehuwd
zoon van Wouter Wilmes, overleden
en van Amelia Perles, overleden
is overleden op 74‑jarige leeftijd op 1 juli 1860 om 22:00 uur te Ootmarsum (huis 26).

Overlijdensakte van Johannes Wilmes

2019-08-14 05:25:08