Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 43, 17 november 1860 , aangifte van het overlijden van
Johanna Nijhuis op 48‑jarige leeftijd.

Willem van Weersel, oud 63 jaar, van beroep organist, woonachtig te Ootmarsum

Gerhardus Ossenvoort, oud 55 jaar, van beroep arbeider, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 17 november 1860 verklaard dat:
Johanna Nijhuis, oud 48 jaar, van beroep naaister, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum, ongehuwd
dochter van Albert Nijhuis, overleden
en van Johanna Kram, overleden
is overleden op 48‑jarige leeftijd op 16 november 1860 om 10:00 uur te Ootmarsum (huis 207).

Opmerking

2e getuige kon niet schrijven