Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 2, 10 januari 1862 , aangifte van het overlijden van
Hendrika Mulder op 74‑jarige leeftijd.

Gerhardus Plegt, oud 52 jaar, woonachtig te Ootmarsum

Gerrit Jan Frowijn, oud 41 jaar, van beroep metzelaar, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 10 januari 1862 verklaard dat:
Hendrika Mulder, oud 74 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Noordhoorn (Hannover)
echtgenote van Bernardus Nieterau
dochter van Gerhardus Mulder, overleden
en van Hendrika Lögter, overleden
is overleden op 74‑jarige leeftijd op 9 januari 1862 om 6:00 uur te Ootmarsum (huis 153).

Overlijdensakte van Hendrika Mulder

2019-08-14 05:28:26