Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 39, 3 december 1864. Aangifte van het overlijden van
Adolphina Wilhelmina van der Linde op 57‑jarige leeftijd.

Berend Jan Morshuis, oud 68 jaar, van beroep kuiper, woonachtig te Ootmarsum

Bernardus ten Bokum, oud 30 jaar, van beroep huisschilder, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 3 december 1864 verklaard dat:
Adolphina Wilhelmina van der Linde, oud 57 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum, ongehuwd
dochter van Joannes van der Linde, overleden
en van Gezina Ursula Teusse, overleden
is overleden op 57‑jarige leeftijd op 2 december 1864 om 9:00 uur te Ootmarsum (huis 84).

Overlijdensakte van Adolphina Wilhelmina van der Linde

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2019-11-14 05:50:53