Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 4, 30 januari 1865 , aangifte van het overlijden van
Bernard Loohuis op 34‑jarige leeftijd.

Lambertus Lansink, oud 60 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarsum

Gradus Johannes Hulsink, oud 39 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 30 januari 1865 verklaard dat:
Bernard Loohuis, oud 34 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum, ongehuwd
zoon van Jannes Loohuis, overleden
en van Maria Bossink, overleden
is overleden op 34‑jarige leeftijd op 29 januari 1865 om 22:30 uur te Ootmarsum (huis 216).

Overlijdensakte van Bernard Loohuis

2019-08-14 05:33:43