Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 38, 20 november 1865. Aangifte van het overlijden van
Wessel Willem van Ferneij.

Jan Hendrik van der Mijll Dekker, oud 63 jaar, van beroep gepensioneerd officier, woonachtig te Ootmarsum

Jannis van de Walle, oud 35 jaar, van beroep veldwachter, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 20 november 1865 verklaard dat:
Wessel Willem van Ferneij, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum
zoon van Christina Gerardina van Ferneij, overleden
is overleden op 18 november 1865 om 18:00 uur te Ootmarsum (huis 128).

De naam van de vader van de overledene is onbekend.

Overlijdensakte van Wessel Willem van Ferneij

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2019-11-15 06:14:52