Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 19, 15 juni 1866 , aangifte van het overlijden van
Johanna Bernarda Broekhuis op 30‑jarige leeftijd.

Jan Morshuis, oud 59 jaar, van beroep nachtwaker, woonachtig te Ootmarsum

Jan Weustink, oud 43 jaar, van beroep metselaar, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 15 juni 1866 verklaard dat:
Johanna Bernarda Broekhuis, oud 30 jaar, van beroep naaister, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum, ongehuwd
dochter van Jan Broekhuis, overleden
en van Gerritdina Heupink, van beroep dagloonster
is overleden op 30‑jarige leeftijd op 14 juni 1866 om 20:00 uur te Ootmarsum (huis 240).

Overlijdensakte van Johanna Bernarda Broekhuis

2019-08-14 05:36:09