Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 3, 11 januari 1867. Aangifte van het overlijden van
Frans Berkenvelder op 44‑jarige leeftijd.

Hendrik Hendriks, oud 73 jaar, woonachtig te Ootmarsum

Antonie Kip, oud 26 jaar, van beroep koperslager, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 11 januari 1867 verklaard dat:
Frans Berkenvelder, oud 44 jaar, van beroep deurwaarder, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Enschede
echtgenoot van Margaretha Elisabeth Römer
zoon van Johan Lodewijk Berkenvelder, overleden
en van Margaretha Agterhuis
is overleden op 44‑jarige leeftijd op 10 januari 1867 om 16:00 uur te Ootmarsum (huis 108).

Opmerking

1e getuige kon niet schrijven

Overlijdensakte van Frans Berkenvelder

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

2020-06-02 10:00:13