Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 21, 12 juni 1867. Aangifte van het overlijden van
Johanna Bernardina Engbers op 88‑jarige leeftijd.

Hendrikus Warnink, oud 55 jaar, van beroep broodbakker, woonachtig te Ootmarsum

Gerrit Jan Brandehof, oud 47 jaar, van beroep broodbakker, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 12 juni 1867 verklaard dat:
Johanna Bernardina Engbers, oud 88 jaar, van beroep grondeigenaresse, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Oldenzaal
weduwe van Hendrikus Teusse
dochter van Lambertus Engbers, overleden
en van Susanna Meilink, overleden
is overleden op 88‑jarige leeftijd op 11 juni 1867 om 9:30 uur te Ootmarsum (huis 111).

Overlijdensakte van Johanna Bernardina Engbers

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

2020-05-29 01:38:34