Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 2, 9 januari 1868. Aangifte van het overlijden van
Anna Paulina Berkenvelder op 7‑jarige leeftijd.

Hendrikus ten Oever, oud 60 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarsum

Antonie Kip, oud 27 jaar, van beroep koperslager, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 9 januari 1868 verklaard dat:
Anna Paulina Berkenvelder, oud 7 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum
dochter van Frans Berkenvelder, overleden
en van Margaretha Elisabeth Römer, van beroep winkelierster
is overleden op 7‑jarige leeftijd op 8 januari 1868 om 10:00 uur te Ootmarsum (huis 108).

Overlijdensakte van Anna Paulina Berkenvelder

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

2020-06-02 09:14:58