Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 4, 3 februari 1868. Aangifte van het overlijden van
Johan Lodewijk Berkenvelder op 19‑jarige leeftijd.

Hendricus ten Oever, oud 67 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarsum

Antonie Kip, oud 27 jaar, van beroep koperslager, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 3 februari 1868 verklaard dat:
Johan Lodewijk Berkenvelder, oud 19 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum
zoon van Frans Berkenvelder, overleden
en van Margaretha Elisabeth Römer, van beroep winkelierster
is overleden op 19‑jarige leeftijd op 1 februari 1868 om 14:00 uur te Ootmarsum (huis 108).

Overlijdensakte van Johan Lodewijk Berkenvelder

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

2020-06-02 09:03:39