Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 42, 14 november 1868. Aangifte van het overlijden van
Maria Catharina Evers op 65‑jarige leeftijd.

Jan Ottenhof, oud 50 jaar, van beroep tapper, woonachtig te Ootmarsum

Johannes Broekhuis, oud 41 jaar, van beroep kuiper, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 14 november 1868 verklaard dat:
Maria Catharina Evers, oud 65 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum
echtgenote van Johannes Wilhelmus Bene
dochter van Gerrit Evers, overleden
en van Susanna Leferink, overleden
is overleden op 65‑jarige leeftijd op 13 november 1868 om 21:00 uur te Ootmarsum (huis 225).

Overlijdensakte van Maria Catharina Evers

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2020-04-04 01:22:54