Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 17, 25 maart 1871 , aangifte van het overlijden van
Albert van Dijk op 39‑jarige leeftijd.

Hermannus Geerdink, oud 43 jaar, van beroep klompenmaker, woonachtig te Ootmarsum

Hermannus Teggelaar, oud 32 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 25 maart 1871 verklaard dat:
Albert van Dijk, oud 39 jaar, van beroep gegageerd militair, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Nijeholtwolde
echtgenoot van Geertjen Berghuis
zoon van Margje Bonnes van Dijk, overleden
is overleden op 39‑jarige leeftijd op 23 maart 1871 om 14:00 uur te Ootmarsum (huis 153).

Opmerking

beide getuigen konden niet schrijven

De naam van de vader van de overledene is onbekend.

Overlijdensakte van Albert van Dijk

2019-08-14 05:45:02