Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 23, 9 mei 1871 , aangifte van het overlijden van
Bernardus Alberink op 66‑jarige leeftijd.

Bernardus van Benthem, oud 53 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarsum

Diederikus Rekers, oud 43 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 9 mei 1871 verklaard dat:
Bernardus Alberink, oud 66 jaar, van beroep arbeider, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum
weduwnaar van Eva Enkt
zoon van Jan Alberink, overleden
en van Maria Volkers, overleden
is overleden op 66‑jarige leeftijd op 8 mei 1871 om 11:00 uur te Ootmarsum (huis 5).

Overlijdensakte van Bernardus Alberink

2019-08-14 05:45:19