Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 14, 2 juni 1874. Aangifte van het overlijden van
Johan Georg Berkenvelder op 22‑jarige leeftijd.

Gerrit Jan Brandehof, oud 53 jaar, van beroep bakker, woonachtig te Ootmarsum

Frederik Teckemeijer, oud 28 jaar, van beroep tuinman, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 2 juni 1874 verklaard dat:
Johan Georg Berkenvelder, oud 22 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum, ongehuwd
zoon van Frans Berkenvelder, overleden
en van Margaretha Elisabeth Römer
is overleden op 22‑jarige leeftijd op 31 mei 1874 om 16:00 uur te Ootmarsum (huis 86).

Overlijdensakte van Johan Georg Berkenvelder

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

2020-05-29 02:13:36