Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 30, 7 december 1874 , aangifte van het overlijden van
Wilhelmina Niterau op 48‑jarige leeftijd.

Albert Jan Kotters, oud 60 jaar, van beroep tapper, woonachtig te Ootmarsum

Johannes Nikolaas Molenkamp, oud 35 jaar, van beroep arbeider, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 7 december 1874 verklaard dat:
Wilhelmina Niterau, oud 48 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum
echtgenote van Elink van der Klamp
dochter van Bernardus Niterau
en van Hendrika Mulder, overleden
is overleden op 48‑jarige leeftijd op 6 december 1874 om 21:00 uur te Ootmarsum (huis 314).

Opmerking

2e getuige kon niet schrijven